Poartă galben şi vei străluci precum vedetele

Publicat pe

Solară şi expansivă, culoarea galbenă te aduce în centrul atenţiei oriunde te-ai afla. Fii îndrăzneaţă în această vară şi adoptă culoarea vedetelor.

 

 

rochii-galbene-vedete_349ea41351

 

Uma Thurman a readus atmosfera glam a Hollywoodului pe covorul roşu de la Cannes o dată cu apariţia ei în rochia galben canar, semnată Atelier Versace. Drapajul cross-over de pe decolteu i-a evidenţiat atuuriile fizice, dar s-a şi armonizat cu voalurile galben-pai folosite în restul ţinutei. Actriţa şi-a asortat outfitul cu bijuterii Chopard şi cu un look neglijent studiat.

 

 

2087617az

 

 

Rochia Emilio Pucci, de culoarea şofranului a transformat-o pe Rosie Huntington-Whiteley în vedeta festivalului de la Cannes. Tăietura asimetrică a ţinutei, la care s-a adăugat materialul folosit, o mătase plisată, au amintit de rochiile greceşti, iar felul în care vedeta a combinat accesoriile cu machiajul i-au făcut pe criticii de modă să o declare o adevărată zeiţă.

 

 

RTEmagicC_Rosie_Huntington-Whiteley_01.jpg

 
Vezi continuarea pe unica.ro

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter