Eva Green este noua imagine a parfumurilor Dior

Publicat pe

Eva Green este noua imagine a parfumurilor Dior

Eva Green este noua imagine a parfumurilor Dior

Pentru a marca cooptarea Evei Green ca imagine a parfumurilor sale, Dior a organizat un eveniment cu totul aparte. Opera din Paris a fost aleasa pentru prezentarea Evei Green, iar punerea in scena a momentului a fost atent gandita. Umbra Evei Green a aparat mai intai pe ecranele amplasate deasupra balcoanelor, intrarea in scena a actritei facandu-se intr-o maniera foarte glam.

Eva Green

Actrita din „Casino Royal' a onorat cu prezenta sa si dineul de gala. A sosit la bratul lui John Galliano si a cucerit pe toata lumea prin gratia sa. A fost imbracata intr-o rochie sirena pe care s-au aplicat cristale, iar make-up artistii i-au facut un machiaj „smoky'. S-a aratat bucuroasa de misiunea pe care Dior i-a incredintat-o, o postura in care s-au mai aflat Charlize Theron, Monica Bellucci si Sharon Stone.

Cei prezenti la dineu au putut vedea filmul publicitar creat pentru Midnight Poison, noul parfum Dior a carui imagine este Eva. Realizat de Wong Kar Wai („My Blueberry Nights'), clipul nu va fi difuzat decat incepand cu 3 septembrie.

Eva Green a trebuit sa apeleze la puterile sale de seductie, la fel cum procedeaza si in filmul« His Dark Materials: The Golden Compass », in regia lui Chris Witz, a carui premiera e programata pentru luna decembrie, unde incarneaza o vrajitoare.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.evagreenweb.com

.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter