Loredana: Femeia viitorului

Publicat pe

Loredana: Femeia viitorului

Loredana: Femeia viitorului

Loredana poate fi numita cu usurinta „femeia viitorului. Cand o privesti, nu stii din ce timp vine, are aceasta calitate de a sti sa se joace cu hainele, coafurile si culorile intr-un mod cel putin indraznet! De aceea, i-am propus sa se joace de-a viitorul, sa vina de acolo! I s-a potrivit, evident, mai cu seama ca, pentru viata si cariera ei, viitorul suna foarte bine!

Loredana

Daca cineva m-ar intreba: „Ai vrea sa fii vedeta? As raspunde ca nu. Daca altcineva m-ar intreba: „Ai vrea sa faci o sedinta foto? As raspunde ca nu. Daca ar urma intrebarea: „Nici pentu VIVA!? Atunci as raspunde: „Eeeeei, asta-i altceva! Veti spune ca sunt subiectiva si v-as da dreptate. In fond, sedintele foto VIVA! sunt singurele la care asist si la care vad, ore in sir, cum vedetele intra in joc sau nu, cum se comporta si ce rezistenta au. Si multe dintre ele m-au uimit de-a lungul timpului, pe multe le-am fericit, dar au fost si cateva pe care le-am compatimit. Asa cum s-a intamplat in acest caz cu Loredana. Sa ma explic: nu e usor sa fii femeia viitorului, in Romania cel putin, pentru ca vestimentatia necesara este de negasit. Latexul si plasticul sunt greu de tras pe corp, salopetele, rochiile sau colantii sunt incomod de purtat, in fine, numai femeia viitorului sa nu fii, desi ideea este, nu-i asa, spectaculoasa, generoasa.

Loredana este o vedeta care nu se da niciodata in laturi de la a incerca orice, oricat de greu ar fi. Asa ca am privit-o cu compasiune, chinuindu-se in pozitii fantastice si incercand coafuri si vestimentatii hi-tech. Sau poate mi s-a parut mie ca face un efort special? Desigur, aceste cuvinte vin din partea unui om care priveste viitorul numai de pe scaunul de la birou, care si-a declarat indiferenta fata de sport si pentru care orice exercitiu, din acest motiv, este un chin. Nu si pentru Loredana care arata excelent, care face sport si asta se vede… O atrage ideea de viitor si pentru ca este un idol cool forever, nu priveste cu spaima trecerea timpului. Dimpotriva: e curioasa sa afle ce-i rezerva ziua de maine, ba chiar ar avea ceva preferinte…

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter