Fericirea înseamnă relaxare

Publicat pe

Ziua mea începe la 6.30, când sună alarmă. Nu, nu dau snooze, îmi place să mă trezesc că la armată și să sar direct în baie, să mă spăl și apoi să cobor în halat de baie și papuci în bucătarie și să beau juma de litru de apă.

Cât timp îmi fac hidratarea de dimineață, pregătesc micul dejun pentru restul familiei plus prânzul pentru mine, pentru că țîn dietă și prefer să mănânc ce gătesc eu, fără exces de sare și grăsimi. Pe la 7.30, încep să se trezească pe rând Silviu, soțul meu, Matei, băiețelul nostru de 3 ani, și Ileana, fetița noastră de 1 an. Cei mici se așază la masă, Silviu îi ajută, iar eu mă duc să mă îmbrac. De multe ori, car după mine echipamentul de sală și o ținută mai elegantă dacă trebuie să merg la vreun eveniment sau la vreo întâlnire. În timp ce îmi fac bagajele pentru mine, pregătesc hainele și pentru ei. Matei și Silviu se îmbracă și pleacă împreună, grădinița celui mic e mai aproape de serviciul lui. Eu o îmbrac pe Ileana și plecăm amândouă să ne întâlnim cu buni. Până ies din casă, fac vreo 3-4 drumuri până la mășînă: hainele mele, hainele ei, caserolă cu prânzul, cafeaua mea, dacă nu am apucat să o beau. O las pe Ileana la buni, opresc CD-ul cu Gașcă Zurli, îmi pun Radio Guerrilla și mă bucur de câteva clipe de relaxare până ajung la birou. Savurez momentele mele cu glo, nouă mea descoperire în materie de gadgeturi inteligente. Pe lângă faptul că produce mai puține substanțe nocive, glo nici nu arde tutunul, deci pot să stau liniștită că parfumul meu va rămâne la fel de fresh până seară. La semafor, verific datele de audiență pentru viva.ro, citesc ziarele pe telefon și nu mă încurcă deloc să mânuiesc două device-uri în paralel. Pentru că glo se utilizează extrem de simplu, cu o simplă apăsare de buton.
Ajung la redacție și îmi încep invariabil ziua cu ședința de sumar. Până seară sunt într-o continuă mișcare: documentare, editare și redactare de texte, interviuri, live-uri, întâlniri cu cliențîi de publicitate, evenimente, ședințe foto sau ședințe de strategie. Ritmului nebun de peste zi îi rezist doar pentru că am grijă să-mi aleg câteva momente în care să mă destind alături de glo.


Seară o iau pe Ileana și mergem acasă, unde ne întâlnim cu Matei și Silviu. Urmează cină, baia și povestea de seară. Când nu adorm alături de copii, îmi place să-mi închei ziua exact așa cum am început-o: în halat, papuci, împreună cu glo. Iar dacă merg la vreun eveniment de seară, I just love glo(wing) în the dark cu noul meu accesoriu inteligent.

Foto: Marius Bărăgan

Luana Dăneț

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter