Gigi Hadid – La vie en rose – Celebrul top model a făcut senzaţie pe străzile din New York

Publicat pe

Gigi Hadid este unul dintre cele mai în vogă top modele ale momentului, iar apariţiile sale sunt urmărite cu mare atenţie fie că ea defilează pe podium pentru branduri celebre sau se plimbă pe stradă.

 

De data aceasta, Gigi a fost surprinsă ieşind din apartamentul ei din New York, iar fotografii au avut parte de un adevărat spectacol.

 

Frumoasa blondă în vârstă de 22 de ani cu chip de păpuşa şi trup perfect a apărut îmbrăcată complet în roz, oferind o nouă demonstraţie de ţinută sexy şi sofisticată.

 

Citeste si:

Cum se imbraca vedetele la New York la inceputul verii

 

Îmbrăcată într-o geacă de piele cu franjuri, pantaloni evazaţi şi accesorizată cu o pereche de sandale cu platformă înaltă, Gigi a reuşit şi de data aceasta să bifeze o apariţie perfectă şi să-şi aducă din nou fanii în extaz.

 

Adevărată fashionistă, Gigi Hadid nu lasă niciun detaliu la voia întâmplării şi adoră să mixeze stilurile şi să surprindă de fiecare dată. Acum a reuşit unul dintre cele mai momorabile look-uri ale ei. Va fi greu să uiţi pozele în care Gigi, complet îmbrăcată în roz, defilează cu nonşalanţă prin New York.

 

Foto: Hepta

 

Gigi Hadid – La vie en rose – Celebrul top model a făcut senzaţie pe străzile din New YorkGigi Hadid – La vie en rose – Celebrul top model a făcut senzaţie pe străzile din New York

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter