Raluca Zenga și-a lansat primul volum de poezii

Publicat pe

Raluca Zenga și-a lansat in decorul de poveste al Le Château – Castelul din Inima Capitalei, primul său volum de poezii din carieră intitulat „Dragostea 3D', carte pe care i-o dedică soțului ei, Walter Zenga.

 

Evenimentul s-a desfășurat sub forma unui afternoon tea autentic, o întâlnire informală cu prietenii și cunoscuții familiei Zenga, care au ținut să le fie alături în acest moment plin de emoție. Raluca Zenga a povestit despre felul în care evoluează relația ei cu Walter, despre cum se înțeleg după 14 ani de relație, cum s-au reinventat și se surprind în fiecare zi, pentru a menține vie flacăra pasiunii.

 

În paginile cărții, Raluca Zenga face mărturisiri senzuale și sfidează limitele imaginației comune, mare parte dintre poezii fiind scrise în timpul șederii lor din Dubai. Soțul său, Walter, i-a fost alături în fiecare moment al lansării, declarând permanent că o susține în drumul artistic pe care a pornit, fiind convins că este foarte talentată. Walter a declarat, mai în glumă, mai în serios, că ar trebui să se apuce și el de scris astfel de poezii, mai ales că are foarte multă imaginație în acest sens.

 

„Sunt fericită că am avut ocazia să-mi fac lansarea oficială a cărții Dragostea 3D' așa cum mi-am imaginat, într-o loc de vis, un adevarat Castel din inima Capitalei – Le Château. M-am simțit extraordinar aici, înconjurată de prieteni! Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și au fost prezenți la lansare și, în mod special, soțului meu pentru inspirație!', spune Raluca Zenga, care a anunțat că pregătește noi surprize literare în perioada următoare.

Raluca Zenga și-a lansat primul volum de poeziiRaluca Zenga și-a lansat primul volum de poezii

Daca îți plac versurile, poți încerca și niște poezii de toamnă. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter