Giuliana Rancic, la Globurile de Aur într-o rochie semnată Lorena Sârbu

Publicat pe

Gala de decernare a Globurilor de Aur, care a avut loc duminică, 12 ianuarie, la Los Angeles, a deschis sezonul premiilor importante din cinematografie din 2014.

 

Giuliana RancicGiuliana Rancic, vedeta E! care a prezentat, alături de Ryan Seacrest, LIVE FROM THE RED CARPET: GALA GLOBURILOR DE AUR 2014, a purtat o rochie de culoare vişinie, cu aplicaţii florale în nuanţe de roşu şi vişiniu, creată de o româncă: Lorena Sârbu.

 

Numele acesteia este din ce în ce mai cunoscut la Hollywood, multe vedete alegând creaţiile sale pentru apariţiile pe covorul roşu.

 

Lorena Sârbu s-a născut la Timişoara, iar după 1990 a plecat în Statele Unite, a studiat la Chicago şi în prezent locuieşte la Los Angeles, iar creaţiile sale sunt foarte apreciate şi se vând în lanţuri de magazine de prestigiu din Statele Unite.

 

Pentru a afla mai multe detalii despre ţinutele purtate de vedete la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur urmăriţi emisiunea Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2014, difuzată marţi, 14 ianuarie, de la ora 22:30, la E! O ediţie dedicată Globurilor de Aur, în care Joan Rivers și echipa sa – Kelly Osbourne, Giuliana Rancic şi George Kotsiopoulos – vor trece în revistă ţinutele reuşite sau mai puţin reuşite de la ceremonia din acest an.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter