Cele mai premiate filme la Globurile de Aur au fost lansate de MediaPro Distribution

Publicat pe

Cea de-a 71-a ediţie a Globurilor de Aur a recompensat filmele lansate pe marile ecrane din România de către MediaPro Distribution, liderul distribuţiei cinematografice pe piaţa locală, cu cele mai importante trei premii din cadrul prestigioasei ceremonii.

 

12 Years a Slave afisEste vorba despre lansările de succes „12 ani de sclavie', „Lupul de pe Wall Street' şi „Gravity 3D: Misiune în spaţiu'.

 

Considerat unul dintre favoritele galei de anul acesta cu 7 nominalizări, drama „12 ani de sclavie' a obţinut mult râvnitul premiu pentru „Cel mai bun film'. „Gravity 3D: Misiune în spaţiu' i-a adus lui Alfonso Cuarón distincţia de „Cel mai bun regizor', iar Leonardo DiCaprio a fost desemnat drept „Cel mai bun actor într-o comedie sau muzical' pentru rolul din controversatul film „Lupul de pe Wall Street”.

 

Filmul „12 ani de sclavie', care a avut premiera în cinematografe pe 3 ianuarie, este inspirat din povestea adevărată a unui bărbat care luptă pentru supravieţuire şi libertate, într-o perioadă în care culoarea pielii stabileşte valoarea umană.

 

Din 10 ianuarie pe marile ecrane din România, comedia „Lupul de pe Wall Street' spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coşmar. Regizat de Martin Scorsese, filmul îi mai are în distribuţie pe Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Jon Bernthal şi Jon Favreau.

 

Cu aproximativ 170.000 de spectatori înregistraţi până în prezent, filmul „Gravity 3D: Misiune în spaţiu' îi aduce pe Sandra Bullock şi George Clooney în rolurile a doi astronauţi care, în urma unui dezastru de neevitat, rămân captivi în spaţiul infinit.

 

MediaPro Distribution este distribuitorul exclusiv al Warner Bros. Pictures în România, deţinând şi o selecţie generoasă de titluri independente ale caselor de producţie consacrate Lionsgate, Summit a Lionsgate Company, Relativity Media, Nu Image, IM Global, Sierra/ Affinity, Red Granite, Film Nation, Europa Corp., Mr. Smith şi Studio Canal.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter