Globe Trotter, your luxury way to travel the world

Publicat pe

In 2013, Francis Kurkdjian a inconjurat Pamantul de mai bine de trei ori… a strabatut fiecare continent, realizand calatorii in toata lumea.

Globe Trotter Gold edition1

Zboruri cu avionul, jetlag, timp petrecut in calatorii incitante…toate l-au inspirat pentru realizarea unui accesoriu indispensabil pentru calatorie, cu un design incredibil de atractiv.

 

Rezultatul a fost Globe Trotter, un accesoriu rafinat, ideal indiferent de zona sau moment al zilei, perfect pentru a satisface viziunea olfactiva a parfumierului. Globe Trotter Gold Edition reprezinta luxul in toate detaliile si un adevarat cult pentru accesoriile elegante. Un must-have pentru vacanta, pe care iti vei dori sa il pastrezi in poseta chiar si dupa terminarea acesteia.

 

Globe Trotter si toate colectia de parfumuri refill in notele specifice Kurkdjian sunt disponibile in exclusivitate in Beautik Haute Parfumerie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter