Adelina şi Cristi Chivu la inaugurarea primului country club din România

Publicat pe

Stejarii Country Club a celebrat inaugurarea oficială a complexului, ocazie cu care au fost prezentate publicului facilităţile exterioare.

 

Pe parcursul zilei, invitaţii au participat la competiţii sportive, lecţii demonstrative şi sesiuni tematice speciale oferite de Shiseido Spa şi Beauty District.

 

Camelia Potec a inaugurat piscina olimpică , iar Andrei Pavel a participat la un meci demonstrativ de tenis, avându-l ca partener de joc pe maestrul Horaţiu Mălăele.

 

Reprezentante ale Lotului Naţional de Gimnastică Aerobică al României au încântat publicul cu o demonstraţie pe acoperişul clubului.

 

Evenimentul de gală a reunit atât membri ai clubului, cât şi reprezentanţi din diverse domenii precum Andrei Pavel, Camelia Potec, Sorana Cîrstea, Andreea Răducan, Sandra Izbaşa, Adelina şi Cristi Chivu, Camelia Şucu, Roxana Ciuhulescu, Dana şi Bogdan Enoiu, Corina Bârlădeanu.

 

Primul country club din România, desfăşurat pe o suprafață de peste 51.000 mp, reunește o gamă variată de facilități în aer liber care vin în completarea serviciilor deja disponibile membrilor.

 

Adelina şi Cristi Chivu la inaugurarea primului country club din RomâniaAdelina şi Cristi Chivu la inaugurarea primului country club din România

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter