Greșeală de styling: cum îți sabotezi singură coafura

Publicat pe de Catalina Cristescu

Investești în produse de calitate, potrivite pentru părul tău, dar știi cum să le aplici sau în ce cantitate? Evită această greșeală de styling, fără să vrei îți distruge coafura.

Greșeală de styling: cum îți sabotezi singură coafuraGreșeală de styling: cum îți sabotezi singură coafura

Excesele nu sunt bune niciodată, și asta e valabil inclusiv când vine vorba de păr și aranjarea lui. Poți să ai cel mai bun și cel mai scump produs, dacă aplici prea mult rezultatul este opus celui dorit sau așteptat.

Citește și:

Aruncă periile din metal! De ce nu trebuie să te mai coafezi cu ele

Greșeala pe care o faci când te coafezi cu peria și uscătorul de păr

Fie că e vorba de spumă, fixativ, creme de netezire anti-frizz etc dacă aplici prea mult părul se lasă, devine tern, și are acel aspect încărcat care niciodată nu va arăta bine.

În plus, tot acest exces de produs atrage murdăria, acumulează grăsime, și în mod cert a doua zi coafura nu permite un refresh, va trebui obligatoriu să-ți speli părul.

Prin urmare respectă regula care spune că e indicat să adaugi în păr mai puțin produs decât crezi că e nevoie. Evaluează modul în care arată coafura și adaugă treptat cantități mici până ești mulțumită de rezultat.

E mult mai simplu să ajustezi și să construiești stylingul. Cantitatea prea mare de produs se repară numai cu apă și șampon.

 

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter