Hidratare pentru o piele de regină

Publicat pe

Hidratarea este esențială pentru sănătatea și frumusețea pielii tale. Iată cele mai bune produse pentru ten, corp și buze, ce asigură o neprețuită senzație de confort.

Hidratare pentru o piele de reginăHidratare pentru o piele de regină

Citește și:

Ashley Graham – frumusețe all black

Exfoliere și hidratare pentru o piele mai catifelată ca a lui Jennifer Lopez

Vântul puternic, soarele, frigul scad nivelul de hidratare al pielii, de aceea folosirea unei creme hidratante poate face minuni.

Mai mult, frigul determină înghețarea apei în țesuturile superficiale iar pielea se poate crăpa, în această situație un produs reparator este imperios necesar.

Atenție dacă ai acnee, crema hidratantă aplicată în strat gros poate genera erupții, de aceea este indicat să folosești produse cosmetice special destinate tenului acneic.

Chiar și tenul mixt sau gras are nevoie de hidratare, întrucât secreția de sebum nu îți protejează pielea de deshidratare. Trebuie doar să folosești creme lejere, loțiuni, geluri formulate pentru acest tip de ten.

Pielea mâinilor are și ea de suferit, în special în sezonul rece, pentru că este foarte expusă temperaturilor scăzute, la fel și pielea fină a buzelor. De aceea ține mereu în poșetă o cremă de mâini și un balsam de buze, și folosește-le ori de câte ori simți nevoia.

Toamna și iarna este bine să folosești o cremă hidratantă mai grasă decât cea aplicată când este cald afară, sau dacă nu vrei să cumperi o cremă nouă ține cont că cea folosită vara trebuie aplicată iarna de mai multe ori în timpul zilei, nu doar dimineața.

Nu evita serurile hidratante aplicate dimineața și seara înainte de crema de zi și crema de noapte, și nici măștile hidratante o dată sau de două ori pe săptămână.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter