Exfoliere și hidratare pentru o piele mai catifelată ca a lui Jennifer Lopez

Publicat pe

O piele sănătoasă, strălucitoare și catifelată are nevoie de îngrijire adecvată. Dacă te fascinează felul în care arată trupul lui Jennifer Lopez și pielea ei fără de cusur, nu neglija aceste două ritualuri corporale: exfoliere și hidratare. 

Exfoliere și hidratare pentru o piele mai catifelată ca a lui Jennifer LopezExfoliere și hidratare pentru o piele mai catifelată ca a lui Jennifer Lopez

Exfolierea are rolul de a îndepărta celulele moarte de la suprafața pielii. Astfel pielea se poate regenera mai ușor, respiră și absoarbe mai bine produsele aplicate ulterior precum cremele sau loțiunile hidratante.

Citește și:

Katy Perry – produsele potrivite pentru o piele fermă, ca de vedetă

Vrei să ai un decolteu impresionant ca Rihanna? Produsele ideale pentru un bust ferm!

Dacă obișnuiești să folosești autobronzant, exfolierea prealabilă ajută la obținerea unui aspect bronzat uniform.

Și în cazul produselor anticelulitice exfolierea contribuie la reducerea aspectului de piele de portcoală.

Dacă ești bronzată și te cojești, exfolierea îndepărtează pielea care se desprinde și practic îți pregătește trupul pentru o nouă baie de soare și obținerea seducătoarei nuanțe arămii.

Hidratarea zilnică a pielii corpului este la fel de obligatorie ca cea a tenului. Pentru că și pielea corpului îmbătrânește, iar ingredientele din formulele cremelor hrănesc, hidratează, oferă lifting sau chiar protecție anti-age.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter