Prima apariţie pe covorul roşu a cuplului George şi Amal Clooney după ce au devenit părinţi. Cât de glam au fost la Festivalul de film de la Veneţia!

Publicat pe

George Clooney şi-a prezentat sâmbătă la Festivalul de film de la Veneţia cel mai recent film al său, Suburbicon”, o povestea despre rasismul din America anilor 50. Este cel de-al 6-lea film regizat de Clooney şi pelicula cu care speră să câştige Leul de Aur la ediţia de anul acesta a celebrului festival.

Actorul şi producătorul american a păşit pe covorul roşu al Festivalului împreună cu soţia lui, Amal Clooney, aceasta fiind prima apariţie a lor pe covorul roşu după ce au devenit părinţi de gemeni în luna iunie.

Vezi si:

Masini care au facut istorie in filme

Îmbrăcat într-un smoking negru, Clooney a fost extrem de elegant, însă Amal a furat toate privirile. Avocata specializată în drepturile omului a arătat divin într-o rochie lungă, lila, care i s-a potrivit perfect. Sarcina nu a lăsat urme asupra siluetei sale, Amal radiind de fericire şi având o strălucire pe chip şi în priviri, dată cu siguranţă de maternitate.

Veneţia ocupă un loc aparte în inimile celor doi, acesta fiind oraşul în care s-au căsătorit în urmă cu 3 ani în cadrul unei ceremonii extrem de romantice la care i-au avut alături pe cei mai buni prieteni, printre aceştai aflându-se Matt Damon sau Cindy Crawford.

Foto: Hepta

 

Prima apariţie pe covorul roşu a cuplului George şi Amal Clooney după ce au devenit părinţi. Cât de glam au fost la Festivalul de film de la Veneţia!Prima apariţie pe covorul roşu a cuplului George şi Amal Clooney după ce au devenit părinţi. Cât de glam au fost la Festivalul de film de la Veneţia!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter