Hrănește-ți frumusețea din interior cu KOLLAGEN BEAUTY!

Publicat pe de Oana Pantazi

Tenul hidratat, fără riduri, pielea fermă, fără celulită, părul strălucitor și unghiile sănătoase sunt apanajul tinereții, dar iată că acum, cu ajutorul colagenului, putem beneficia de toate aceste privilegii la orice vârstă. Așadar, hrănește-ți frumusețea din interior cu KOLLAGEN BEAUTY!

Dacă până la 30 de ani oglinda îți este cel mai bun prieten, vine o vreme când, mai ales dimineața, începi să eviți întâlnirea cu rea­litatea. Știam că se va întâmpla asta, dar nu credeam că momentul va fi atât de aproape… Drept urmare, am început să caut disperată soluții. La fi­nal, am constatat că aș avea nevoie de un panaceu sau de ajutor divin, pentru că era greu de crezut că voi găsi un produs care să-mi satisfacă toate pretențiile. În primul rând, am trecut de mult de 30 de ani, nu mă hidratez în mod corespunzător, nu dorm cât ar trebui, mănânc pe apucate, fumez, am un job stresant (cine nu are în ziua de azi?) și trăiesc în cel mai poluat oraș din țară.

Concluzia? Riduri, păr lipsit de suplețe și despicat la vârfuri, unghii ca­sante, celulită, vergeturi… Doamne, cum să scap de toate astea? Ideea mi-a dat-o, fără să-și dea seama, o prietenă care a încercat să mă consoleze: „Lasă, dragă, că frumusețea vine din interior! La fel și tinerețea! Hmmm… Nimic mai adevărat! Dar dacă aș putea hră-ni frumusețea aceea din interior? Și-atunci am găsit și soluția, produsul care mi le poate oferi pe toate:

Doppelherz® System KOLLAGEN BEAUTY. Până la urmă, colagenul este o proteină produsă în mod natural de organismul nostru, dar, din păcate, „ajutat din plin și de regimul nostru de viață haotic, scade treptat (iar în unele cazuri, accelerat), după vârsta de 30 de ani. Eu pe al meu cu siguranță l-am secă­tuit de mult, dar l-am regăsit în KOLLAGEN BEAUTY sub formă lichidă, cu gust senzațional de litchi și pepene galben. Acesta conține 2,5 g peptide de colagen hidrolizat, alături de substanțe nutritive esențiale (Betacaroten, vita­minele E, C, biotină, zinc, cupru, extract de fructe de Açai). Dar gata cu datele „tehnice, mai bine să vă spun ce face Doppelherz® System KOLLAGEN BEAUTY.

În cazul meu, a făcut fix ce a promis. Încă din prima lună, am constatat că unghiile mele cresc mai repede ca de obicei și, mai mult, că am reușit să le păstrez pe toate la aceeași dimensiune (în general, mi se rupeau în prima săptămână după manichiură), tenul meu este mai lumi­nos și pielea mai întinsă, iar ridurile sunt vizibil estompate. O să ziceți că nu e po­sibil, dar și celulita mi s-a mai diminuat, vergeturile s-au redus, iar coapsele sunt mult mai netede. Mai mult, părul meu roșcat, ondulat și atât de chinuit de zecile de nuanțe pe care le-am experimentat nu mai e atât de uscat, pare mult mai sănătos și hidratat, are volum, iar de când l-am tuns puțin, nu s-a mai despi­cat la vârfuri! Poate dacă nu mă vop­seam nu îmi dădeam seama, dar îmi crește ceva mai repede ca înainte. Nu, nu o să vă spun nici că arăt ca Prințesa Rapunzel sau că am devenit „din față liceu, dar rezultatele vorbesc de la sine. În cazul meu, frumusețea vine acum din interior și la propriu!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter