Sora Claudiei Pavel vine la Ferma. Paula a stârnit un val de controverse printre concurenți

Publicat pe

Surpriză pentru telespectatori, dar și pentru concurenții de la Ferma. Sora Claudiei Pavel vine la Ferma. Paula a stârnit un val de controverse cu prezența ei în emisiune.

Claudia Pavel a fost eliminată de la Ferma, după ce a pierdut duelul cu Brigitte Năstase. Cântăreața a avut mai multe certuri cu cei din emisiune și niciodată nu s-a ferit să-și spună părerea despre concurenți.

Concurenții și-au spus părerea despre Paula Pavel, iar Ioana Filimon crede că sora Claudiei a venit doar să se răzbune pe Brigitte Năstase. Fosta soție a lui Ilie Năstase și Cream au fost la cuțite și s-au jignit ca la ușa cortului în emisiune.

„Cred că a venit să se răzbune. Brigitte se simte cu musca pe căciulă şi încercă să îi intre pe sub piele, dar nu cred că pune botul Paula', spune Ioana Filimon.

Sora Claudiei Pavel, Paula, a intrat la Ferma

Sora Claudiei Pavel, Paula, a intrat la Ferma

„Mă bucur că este aici, acum nu ştiu dacă se bucură toata lumea. Ştim cu toţii vorba aia: cine sapă groapa altuia, cade singur în ea. Oare i-a venit momentul lui Brigitte să alunece singură în ea?', a spus Diana Belbiță.

Citește și: Brigitte Năstase a confirmat relația cu Florin Pastramă. Vedeta a fost eliminată de la Ferma

Citește și: Câți bani scoate sora Claudiei Pavel din machiaj. Paula Pavel le-a machiat pe Megan Fox și Pamela Anderson

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter