Cristi Borcea a ajuns de urgență la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii

Publicat pe

Cristi Borcea a ajuns de urgență la spital luni seară. Fostul acționat de la Dinamo a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Soțul Valentinei Pelinel este la închisoare pentru următorii 5 ani.

Cristi Borcea a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit foarte rău. Fostul acționar de la Dinamo a fost transportat de la penitenciar direct la spital. Potrivit informațiilor apărute în presă, Cristi Borcea se simțea foarte slăbit.

Soțul Valentinei Pelinel a primit un diagnostic din partea medicilor, mai exact extrasistole, potrivit spynews.ro. Cristi Borcea avea risc de preinfarct, iar medicii l-au ținut sub observație.

Nu mai este un secret faptul că Borcea are probleme cardiace, iar diagnosticul pus de medici are legătură cu sănătatea lui. Afecţiunea de care suferă soțul Valentinei Pelinel, extrasistole, apare ca urmare a unei boli cardiace, dar şi în urma modificărilor concentraţiilor sărurilor minerale din sânge.

Cristi Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoare

La doar șapte luni după ce a fost eliberat, Cristi Borcea se întoarce în închisoare, după ce a fost a primit o pedeapsă de 5 ani cu executare. Decizia aparține magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție şi este definitivă. Cristi Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. În același dosar, Radu Mazăre a fost condamnat la 9 ani de închisoare.

Soțul Valentinei Pelinel este acuzat în acest dosar că a prejudiciat statul român cu aproximativ 28 de milioane de euro.

Citește și: Alina Vidican este de nerecunoscut. Cum arată fosta soție a lui Cristi Borcea la trei ani de la divorț

Citește și: Cristi Borcea, mesaj emoționant pentru Valentina Pelinel din închisoare. Ce i-a spus soției sale la telefon

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter