Îmblânzește-ți sprâncenele cu un produs pentru păr

Faci tot posibilul să ai sprâncene perfecte. Le tunzi, dar unele fire chiar nu vor să stea la locul lor. Ce e de făcut? Ori folosești un produs special ori improvizezi.

Ai un creion sau fard pentru sprâncene, pe care îl aplici fără excepție în fiecare zi. Te duci periodic la pensat sau această procedură o realizezi singură acasă, dacă ai învățat cum și nu-ți strici forma.

Citește și:

Hot date? Produsele cosmetice necesare pentru un look fabulos

Ce să eviți când te dai cu iluminator

Până aici totul sună bine. Dar ce faci cu firele rebele? Ok, tundem sprâncenele spre baza nasului, mai scurtăm firele foarte lungi, însă chiar și așa anumite fire nu vor nicicum să stea la locul lor.

Pentru a le fixa există variante de gel fixator special pentru sprâncene, incolor sau colorat în nuanțe pentru blonde, șatene sau brunete, însă uneori rămâi fără.

Sau sprâncenele tale au o zi proastă (un fel de bad hair day, dar pentru sprâncene) iar beauty case-ul tău nu conține produsul de care tocmai am vorbit.

Ori, pur și simplu, ai un creion sau un fard pentru sprâncene, și nu-ți mai permiți să investești și în gelul fixator.

Soluția e mai simplă decât îți imaginezi: folosește cu încredere fixativul pentru păr! Cu o periuță de dinți sau de mascara mai veche, dar curată, ori cu o periuță specială pentru pieptănat sprâncenele aplică fixativ pe sprâncene după ce în prealabil le-ai machiat.

Desigur nu e cazul să încarci periuța și sprâncenele de fixativ, o singură pulverizare scurtă ar trebui să fie de ajuns. Și gata, problema firelor rebele este rezolvată!

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro