#înflorești dacă știi cine ești (P)

Publicat pe

Am văzut recent pe o rețea de socializare hashtag-ul #înfloreștidacăștiicineești și am devenit tare curioși să aflăm despre ce este vorba pentru că, da, și noi credem că atunci când te cunoști cu adevărat știi cum să te pui în valoare cel mai bine și să înflorești.

 

Am aflat că hashtag-ul are legătură cu noile balsamuri de rufe Silan, care oferă hainelor o prospețime de până la 10 săptămâni*. Pentru că experții Silan consideră că sunt anumite alegeri care te definesc și că, în funcție de acestea, îți poți alege parfumul potrivit, au creat quizz-ul simpatic 'Descoperă ce dezvăluie aromele Silan despre personalitatea ta'

 

Noi l-am completat și se pare că nu există obstacol în calea noastră pe care să nu îl putem depăși, balsamul de rufe recomandat fiind Silan Fresh Spring. Ție ce ți-a ieșit?

 

Am mai aflat despre noua colecție că în gama Classic găsești parfumurile proaspete, iar cea de Aromatherapy oferă parfum mai intens, inspirată fiind din culturi din întreaga lume și folosind uleiurile esențiale rare din nectar floral. Căutând mai atent am descoperit că datorită unei tehnologii inovatoare, odată ce sunt uscate, hainele tale vor degaja în dulap sau la atingere, micro-capsule care degajă un miros fanstastic de prospețime, de care te vei îndrăgosti imediat.

 

silan_infinty_800x600mm

 

Performanța formulei provine din faptul că are în compoziție o nouă generație de ingrediente emoliente, datorită cărora hainele capătă o catifelare incredibilă, fiind la fel de plăcute la atingere, precum la miros. Mai mult decât atât, noul Silan oferă cu 20% mai multe spălări decât formula precedentă, devenind astfel mult mai economic de utilizat. Un singur litru de Silan poate fi folosit pentru 40 de spălări!

 

Ne-a plăcut mult quizz-ul, ideea campaniei și faptul că parfumul poate spune atât de multe despre fiecare dintre noi. Te încurajăm să completezi și tu Quizz-ul și să #înfloreștidacăștiicineești!

 

*pentru hainele pastrate in dulap. Efect al capsulelor parfumate

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter