Ryan Reynolds şi Blake Lively – Prima apariţie publică alături de cele două fetiţe

Publicat pe

Actorul Ryan Reynolds încheie anul 2016 într-un stil mare, el fiind răsplătit cu o stea pe celebrul bulevard Walk Of Fame.

 

2016 a fost un an special pentru el, împlinind 40 de ani şi trăind bucuria venirii pe lume a celei de-a doua fetiţe.

 

Şi ce ocazie mai bună pentru fericitul tătic să-şi prezinte frumoasa familie în fată tuturor decât faptul că a fost răsplătit cu o stea pe bulverardul celebrităţilor?

 

Actorul din „Deadpool' şi-a făcut apariţia alături de superba lui soţie, Blake Lively, şi de cele două fiice ale lor, James în vârsta de 2 ani, şi mezina nascută în luna septembrie şi al cărei nume nu a fost încă dezvăluit.

 

Este pentru prima dată când adorabila familie a fost fotografiată împreună la un eveniment, cuplul fiind unul destul de discret. Iar fotografiile cu toţi 4 sunt unele dintre cele mai frumoase pe care le-am putut vedea la Hollywood în ultima vreme.

 

Cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani, Ryan Reynolds a primit din partea lui Blake cea mai frumoasă declaraţie de dragoste.O altă aniversare fericită alături de Ryan. Hei, Reynolds, îmi place atât de tare de tine'.

 

Cei doi sunt căsătoriţi din 2012, ei formând un cuplu după ce au ieşit la o întâlnire pe nevăzute. Atunci fiecare trebuie să se întâlnească cu altcineva. Au sfârşit prin a pleca împreună în acea seară din restaurantul japonez din New York în care revin cu mare drag ori de câte ori au ocazia.

 

Foto: Hepta

 

Ryan Reynolds şi Blake Lively – Prima apariţie publică alături de cele două fetiţeRyan Reynolds şi Blake Lively – Prima apariţie publică alături de cele două fetiţe
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter