Jennifer Lopez – Lady in red

Publicat pe

Jennifer Lopez şi-a făcut o apariţie de senzaţie la show-ul Jimmy Kimmel Live!, artista întorcând toate privirile datorită rochiei purtate.

 

Cântăreaţa de 45 de ani, mamă a doi copii gemeni, a mizat pe o rochie roşie, mulată, cu bretele, pe care a acesorizat-o cu pantofi cu toc, tot într-o nuanţa de roşu.

 

Ţinuta aleasă i-a pus în evidenţă corpul bine lucrat, iar Jennifer a punctat o nouă apariţie hot. Nimic nu a fost lasat la voia întâmplării, vedeta acordând o atenţie deosebită machiajului care a inclus un ten strălucitor, ochii bine conturaţi şi buze într-o nuanţa de roz.

 

Ei i s-au alăturat Keith Urban și Harry Connick Jr, cei trei judecători de la American Idol discutând despre show-ul ajuns la a 14-a ediţie.

 

În această perioadă, Jennifer îşi promoivează single-ul Jennifer Feel The Light de pe coloana sonora filmul Acasă, unde îşi împrumută vocea unui personaj pe nume Lucy.

 

 

Foto: Hepta

 

Jennifer Lopez – Lady in redJennifer Lopez – Lady in red
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter