Jos palaria!

Publicat pe
Simbol al statutului social si accesoriu nelipsit din moda, palaria constuie tema ultimei colectii lansate de designerul Kristina Dragomir.

„Femeia trebuie sa straluceasca, iar palaria este accesoriul cu puteri magice' considera designerul, care propune o colectie plina de culoare, volume si decupaje grafice in care linia curba se descrie intr-un spatiu geometric – un dialog ce inspira un lux discret purtatoarei ÅŸi reprezinta o declaratie de eleganta pentru privitor.

Fiecare palarie spune o poveste, colectia fiind o calatorie in istoria modei. Designerul reinventeaza si reinterpreteaza tricornul nobiliar din secolul al XVIII-lea prezentat acum in forma miniaturala, celebrul joben din secolul al XIX-lea sau misterioasa palarie mignion.

Kristina Dragomir mizeaza atat pe volume, pe cromatica puternica, dar nu neglijeaza nici modelele grafice, combinatiile de alb si negru sau decupajele indraznete.

palarie Kristina Dragomir palarie Kristina Dragomir
palarie Kristina Dragomir palarie Kristina Dragomir
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter