Look-ul zilei - Victoria Beckham, atât de stylish la o plimbare prin Paris

Publicat pe

Săptămâna modei de la Paris s-a încheiat, însă orașul continuă să reprezinte una dintre destinațiile preferate ale celebrităților în primăvara lui 2017.

Victoria Beckham s-a bucurat de primele zile însorite și a fost surprinsă plimbându-se pe străzile capitalei franceze, iar apariția sa nu putea trece neobservată.

Creatoarea de modă în vârstă de 42 de ani a ales pentru această plimbare o cămașă simplă, bleu, pe care a completat-o cu piese în nuanțe bordeau: o fustă cu volane, o pereche de cizme și o poșetă. Ca de fiecare dată, Victoria nu a renunțat nici de data aceasta la ochelarii de soare, ea reușind să-și compună o ținută extrem de stylish fără să pară că a depus prea mult efort în acest sens.

Fashionistă adevărată, soția lui David Beckham s-a cazat la celebrul hotel Ritz și nu a rezistat tentației de a face și shopping, oprindu-se în boutique-ul lui Didier Ludot, după care a vizitat Galerie Vivienne.  Mamă a 4 copii, Victoria a vizitat acum Parisul împreuna cu Brooklyn, fiul ei cel mare, care a împlinit de curând 18 ani.

Foto: Hepta

Citeste si:

Victoria Beckham – Fotografia pentru care a fost aspru criticata

Look-ul zilei - Victoria Beckham, atât de stylish la o plimbare prin ParisLook-ul zilei - Victoria Beckham, atât de stylish la o plimbare prin Paris

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter