Loredana – Cum se menţine tânără

Publicat pe

Recunoscută pentru desele ei schimbări de stil, Loredana este extrem de preocupată de felul în care arată. Pentru a se menţine în formă, artista are un stil de viaţă sănătos, face mişcare, iar în curând va începe un program de age management complex şi revolutionar primit în dar de sărbători.

 

Loredana

 

Artista romanca este fascinata de progresele medicinei si cercetarii mondiale si auzise de domeniul age management in America unde el exista de peste 40 de ani si reprezinta o rutina pentru persoanele preocupate de mentinerea tineretii, a tonusului si a starii de sanatate.

 

Imi place sa incerc tot ce e revolutionar in lume. Cred ca stiinta si cercetarea medicala au creat instrumente reale prin care oamenii sa se fereasca de efectele negative ale trecerii timpului si ale mediului stresant in care traiesc. Cred ca un program de age management inseamna in primul rand a-ti cunoaste unicitatea organismului si a sti cum sa traiesti si ce sa faci ca starea ta sa fie ca in cei mai buni ani ai vietii. Abia astept sa incep programul de age management adus in Romania de prietenul meu, dr. Ovidiu Penes si sa pot povesti mai multe peste cateva luni despre efectele lui asupra mea', povesteste cu entuziasm Loredana.

 

Loredana este o prietena foarte buna de-a mea pe care o respect pentru toata cariera si vitalitatea sa. Cred ca starea ei de spirit unica in peisajul romanesc ar trebui mentinuta la cel mai inalt nivel, asa cum este astazi, iar programul de age management pe care i l-am propus ii poate asigura energia fizica si creativa de azi pentru multi ani de aici inainte', considera Dr. Ovidiu Penes,

 

FOTO: DRAGOŞ BORCĂNEA

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter