Cu cine s-a iubit Cameron Diaz înainte de a-şi fi găsit alesul

Publicat pe

Luni seara, Cameron Diaz s-a căsătorit în vila sa din Beverly Hills cu Benji Madden, muzician în trupa Good Charlotte, pe care l-a cunoscut în urmă cu doar 7 luni.

 

Actriţa în vârsţă de 42 de ani a exercitat de-a lungul timpului o atracţie irezistibilă pentru bărbaţi celebri ca Justin Timberlake, Jared Leto sau Puff Daddy. Eu sunt visul oricărui bărbat', mărturisea ea în urmă cu mulţi ani, iar palmaresul său amoros pare să dovedească exact acest lucru.

 

Pe lista iubiţilor săi s-au aflat producătorul Carlos de La Torre, împreună cu care a fost timp de 5 ani, cei doi despărţindu-se in 1995, pentru ca actriţa să se combine ulterior cu Vince Neil, relaţie care nu a rezistat decât câteva luni.

 

Matt Dillon, alături de care a jucat în Marry cea cu vino-ncoa' se află şi el pe lista iubiţilor săi, însă se pare ca refuzul actorului de a oficializa relaţia a dus la despărţirea lor. Ulterior, a fost văzută în compania lui Edward Norton, fără însă ca vreunul să recunoască faptul că sunt mai mult decât simple cunoştinţe.

 

A urmat povestea de dragoste cu Jared Leto şi zvonul că actriţa ar fi primit, în sfârşit, inelul de logodnă. Nu a fost însă să fie nici de data aceasta.

 

Timp de 4 ani, Cameron s-a iubit cu Justin Timberlake, formând unul dintre cele mai hot cupluri de la Hollywood în perioada respectivă. Însă artistul nu era pregătit pentru un angajament oficial.

 

Sportivul Kelly Slater, manechinul Paul Sculfor şi jucătorul de baseball Alex Rodriguez s-au întâlnit şi ei cu blonda celebră, fără ca relaţiile să dureze mai mult de câteva luni. În 2012, Cameron se implica într-o relaţie cu rapper-ul Puff Daddy, pentru ca în 2014, să îl cunoască pe Benji Madden, chitaristul de la Good Charlotte. Cea care le-a făcut cunoştintă a fost Nicole Richie, buna prietenă a lui Cameron şi soţia fratelui lui Benji.

 

Foto: Northfoto

 

Cu cine s-a iubit Cameron Diaz înainte de a-şi fi găsit alesulCu cine s-a iubit Cameron Diaz înainte de a-şi fi găsit alesul
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter