Machiaj de efect: smokey eyes

Publicat pe

Machiajul smokey eyes este unul din trendurile reinterpretate cu succes în fiecare sezon. De data aceasta, Amway ți-a pregătit paleta Little Black Dress cu ajutorul căreia vei putea realiza singură un machiaj de efect, foarte cool.

 

Artistry Little Black Dress1

 

Noua paletă de farduri pentru ochi în ediție limitată, distribuită exclusiv de Amway, este prezentată într-o casetă elegantă cu 8 nuanțe fermecătoare, obținând un efect de eleganță discretă sau de strălucire uimitoare, perfect pentru toate petrecerile sezonului.

 

În plus, Rick DiCecca, global make-up artist Artistry, dezvăluie faptul că „în cazul în care se dorește aplicarea fardului de pleoape în straturi, pentru un efect fascinant, este recomandat să începem aplicarea de-a lungul liniei genelor. Astfel, dacă este prea mult fard pe pensulă, se va crea mai multă definiție pe gene, fapt care va conferi luminozitate și strălucire ochilor. Cu această colecție fermecătoare este simplu să ne jucăm cu look-ul, iar un simplu mix & match nu are cum să dea greș'.

 

Machiaj de zi cu ARTISTRY Little Black Dress

 

  1. Aplicați fardul de pleoape Candlelight din paleta de farduri de pleoape ARTISTRY Little Black Dress pe pleoape, amestecând în sus de la linia genelor către pliul pleoapei. Întindeți fardul în pliul pleoapei, pentru a defini în mod subtil ochii.
  2. Uniformizați fardul Candlelight de-a lungul liniei inferioare a genelor.
  3. Aplicați fardul de pleoape Pearl sub sprâncene.
  4. Pentru ochi apropiați: Aplicați fardul de pleoape Sequin în colțul interior al ochilor.
    Pentru ochi depărtați: Aplicați fardul de pleoape Stiletto în colțul interior al ochilor.

 

 

Machiaj de seară cu ARTISTRY Little Black Dress

 

  1. Aplicați fardul de pleoape Sequin din paleta de farduri de pleoape Little Black Dress din gama ARTISTRY sub sprâncene, ca fard iluminator.
  2. Aplicați fardul de pleoape Glamour în colțul exterior al ochilor.
  3. Aplicați fardul de pleoape Little Black Dress de-a lungul liniilor superioare și inferioare ale genelor.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter