Staruri infidele. Cazuri celebre de la Hollywood

Publicat pe

Aventurile vedetelor de la Hollywood ţin de fiecare dată prima pagină a revistelor. Iată câteva dintre scandalurile celebre de la Hollywood în care au fost implicate vedete ca Tigger Woods, Hugh Grant sau Jude Law.

 

Tiger Woods – Căsătorit cu top modelul norvegian Elin Nordegren, cel mai bine plătit jucător de golf al lumii era într-o zi pe prima pagină a ziarelor, dar nu pentru o noua performanta sportiva. Cadillac-ul pe care il conducea intrase într-un hidrant, după ce Tigger încercase să scape de soţia care îl urmărea. Femeia cu care avea 2 copii descoperise că este înşelată, iar cazul avea să se afle mult timp în atenţia presei. În total, 17 femei aveau să recunoasca că avuseseră relaţii cu Tigger. „Pur şi simplu trăiam în minciună. Şi făceam multe lucruri care răneau multă lume”, a declarat ulterior sportivul.

 

Mel Gibson – Într-o bună zi şi-a părăsit soţia împreună cu care avea 7 copii pentru a se arunca într-o relatie cu mult mai tânăra Oksana Grigorieva, o cântăreaţă din Rusia care i-a dăruit cel de-al optulea copil. Pasiunea s-a consumat rapid, iar de la iubire la ură nu a mai fost decât un pas.

 

Jesse James – Căsătorit cu Sandra Bullock, care tocmai câştigase Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţa, Jesse a plătit scump faptul că a înşelat-o pe talentata actriţa. Aceasta a intentat actele de divorţ, iar băieţelul pe care trebuiau să îl adopte împreună este crescut astăzi doar de Sandra.

 

David Arquette – Povestea de iubire cu actrita Courtney Cox, cea pe care o întâlnise în timpul filmărilor la Scream, s-a destrămat din cauza faptului că actorul a călcat strâmb.

 

Hugh Grant – Unul dintre cei mai carismatici actori britanici nu s-a mulţumit la un moment dat doar cu dragostea lui Elizabeth Hurley, frumoasa alături de care forma un cuplu de 8 ani. Într-o seară, poliţia l-a prins în compania unei prostituate, Divine Brown, astăzi milionară datorită acestui scandal, iar relaţia cu Elizabeth s-a destrămat rapid.

 

Kristen Stewart – Deşi forma de 3 ani un cuplu cu Robert Pattinson, Kristen nu a rezistat tentaţiei de a-l înşela pe acesta cu Rupert Sanders, regizorul ultimului film în care ea jucase. Actriţa în vârstă de 25 de ani şi-a recunoscut greşeala, la fel ca şi regizorul care era căsatorit şi avea si copii. De cealaltă parte, Robert, cu inima frântă şi extrem de nervos, a parasit locuinţa pe care cei doi o împarţeau la Los Angeles.

 

Warren Betty – Este considerat unul dintre cei mai mari cuceritori de la Hollywood, fapt confirmat de Joan Collins, logodnica sa din anii 60. Aceasta scria în memoriile sale că actorul ar fi iubit vreo 13 000 de femei, printre acestea aflându-se şi partenerele sale din filme.

 

Jude Law – Logodit cu Sienna Miller, actorul a inşelat-o pe aceasta cu bona copiilor săi. Actorul îşi cerea scuze în mod public în timpul unei conferinţe de presă, însă o pierduse definitiv pe Sienna.

 

Bill Clinton – În 1998, afacerea Monica Lewinsky lovea în plin instituţia prezidenţială americnă. Preşedintele Bill Clinton recunoştea că a avut o relaţie cu Monica în timpul stagiaturii pe care aceasta a avut-o la Casa Albă.

 

David Duchovny – Actorul din serialul „Californication' a avut in viaţa reală aceleaşi probleme cu care se confruntă şi personajul său: un scriitor cu o viaţă personală extrem de complicată. David a divorţat de Tea Leoni, partenera sa de viaţă cu care a fost timp de 17 ani, pentru se interna intr-o clinică de specialitate ca să-şi trateze dependenţa de sex.

 

John Kennedy – Preşedintelui american i-au fost atribuite mai multe relaţii, iar cea asupra căreia s-au făcut cele mai multe speculaţii a fost cea cu actriţa Marilyn Monroe.

 

David Letterman – Celebrul realizator american dezvăluia relaţia pe care a avut-o cu o angajată. David a ales să facă marturisirea în timpul propriului talk-show in momentul în care s-a văzut şantajat de un bărbat care îi cerea nu mai puţin de 2 milioane de dolari pentru a păstra tăcerea. Acesta il amenţiase că va scrie o carte şi un scenariu despre aventura lui Letterman.

 

Foto: Northfoto, Hepta

Staruri infidele. Cazuri celebre de la HollywoodStaruri infidele. Cazuri celebre de la Hollywood

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter