Malvina Cservenschi are un look nou după ce s-a despărţit de Dorian Boguţă

Publicat pe

O schimbare de look este întotdeauna binevenită, mai ales dacă aceasta vine după un capitol încheiat al vieţii. La câteva luni după despărţirea de actorul Dorian Boguţă, Malvina Cservenschi a încercat un look nou care o prinde de minune.

 

Vedeta a renunţat la părul destul de lung, tunzându-l şi îndreptându-l şi şi-a făcut breton, spre încântarea fanilor care i-au scris cât de bine îi stă. Cu acest look nou, Malvina este pregătită să întâmpine toamna şi să arate la fel de stylish la evenimentele mondene.

 

Relaţia sa cu Dorian Boguţa a început în 2012 şi s-a terminat discret anul acesta. 'Eu și Dorian nu mai formam un cuplu de mai mult de o luna, dar nu am considerat sa fac public acest lucru. Fiecare este liber sa-si construiasca viata asa acum doreste. Relatia s-a incheiat din cauza unor diferente ireconciliabile in privinta viitorului nostru. Am considerat de comun acord ca cea mai buna solutie este ca fiecare sa fie liber si am decis sa ne urmam drumul separat.
Nu am facut niciodata declaratii despre viata mea personala, dar am simtit nevoia sa clarific aceasta situatie. Momentan sunt concentrata pe afacerea mea, pe echipa si pe planul de promovare al brandului Malvensky, care se va concretiza cu lansarea unei colectii cu impact international. Acest lucru imi ocupa cea mai pare parte a timpului, restul il dedic familie, prietenilor si evolutiei mele pe plan profesional si personal', a declarat Malvina pentru Agentia de presa mondenă.

 

Malvina Cservenschi are un look nou după ce s-a despărţit de Dorian BoguţăMalvina Cservenschi are un look nou după ce s-a despărţit de Dorian Boguţă

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter