Tudor Chirilă este tătic pentru a doua oară

Publicat pe

Tudor Chirilă a devenit tată pentru a doua oară în urmă cu câteva săptămâni, însă artistul a preferat să păstreze secretul până acum.

 

Iulia Mâzgan, iubita lui, i-a dăruit un băieţel, acesta fiind cel de-al doilea copil al cuplului, care mai are, de asemenea, tot un băieţel.

 

Tudor Chirilă si Iulia au o relaţie discreta, de aproximativ 4 ani, perioadă în care au devenit părinti de două ori.

 

Despre cea de-a doua sarcină a Iuliei s-a aflat în luna aprilie când cei doi au fost prezenţi la premiera filmului Dincolo de calea ferata'.

 

Tudor Chirila nu doreste sa-si expuna deloc viata privata, el avand o pozitie ferma in acest sens. Iata ce spunea inainte de nasterea primului lui copil, acum in varsta de 1 an si 8 luni. „Da, voi avea un copil. Şi îmi doresc ca atât presa, cât şi publicul să înţeleagă şi să respecte faptul că atât copilul, cât si mama lui sunt parte din viaţa mea PRIVATĂ. Aceasta este singura declaraţie pe care o fac pe acest subiect. Un copil are dreptul de a veni pe lume fără să fie discriminat prin preluarea unei celebrități care nu îi aparține. Dacă la un moment dat voi simţi nevoia să scriu sau să vorbesc despre copilul meu, o voi face pentru că va fi alegerea mea, nu pentru a satisface curiozitatea publicului sau a presei avide de senzaţional.

 

Tudor Chirilă este tătic pentru a doua oarăTudor Chirilă este tătic pentru a doua oară

 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă