Michelle Obama – A strălucit la Casa Albă într-o rochie demnă de orice covor roşu

Publicat pe

Cel de-al doilea mandat al lui Barack Obama la Casa Albă se apropie de sfârşit, iar Michelle bifează cu succes ultimele sale apariţii în calitate de Primă Doamnă.

 

La un dineu organizat recent la Casa Alba, Michelle Obama a avut o apariţie demnă de orice covor roşu al unui eveniment glam.

 

Ea a purtat o rochie crem Naeem Khan, care i-a dat un aer foarte elegant. Rochia fără mâneci i-a venit perfect Primei Doamne care a accesorizat-o cu cercei, brăţări şi zâmbetul ei caracteristic.

 

Nu este pentru prima dată când Michelle poartă o rochie creată de designerul Naeem Khan şi nici prima ei apariţie într-o rochie fără mâneci, Prima Doamnă fiind recunoscută pentru stilul său chic.

 

Alaturi de ea, Barack Obama a fost şi el extrem de elegant într-un costum negru, accesorizat cu cămaşă alb şi papion, cuplul oferind o nouă apariţie foarte reuşită.

 

Foto: Hepta

 

Michelle Obama – A strălucit la Casa Albă într-o rochie demnă de orice covor roşuMichelle Obama – A strălucit la Casa Albă într-o rochie demnă de orice covor roşu

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter