Dan Cruceru – 5 tips-uri pentru a fi un tată cool

Publicat pe

Dan Cruceru este tatăl Sofiei şi este unul dintre cei mai cool tătici din showbiz-ul românesc.

 

cruceru1

 

Prezentatorul Tv are câteva sfaturi pentru tătici, pentru ca aceştia să construiască o relaţie specială cu copiii lor. Rabdarea, joaca si armonia sunt cateva dintre ele.

 

cruceru2

 

  1. Nu vei reusi sa fii un tata bun fara rabdare.
  2. Apoi sa dea in mintea copiilor. Exact asta trebuie sa faca, sa se bucure din nou de joaca.
  3. In al treilea rand, sa-si asculte cat mai mult copilul. Sa-l lase sa-i vorbeasca, sa-l incurajeze sa-i spuna ce are pe suflet si, impreuna, sa rezolve problemele micutului.
  4. In al patrulea rand, sa se gandeasca asa: copilul este imaginea ta in miniatura. Daca tu te implici si il cresti frumos, vei avea un mostenitor puternic, echilibrat, va fi exact asa cum l-ai crescut. Si sunt sigur ca fiecare parinte vrea, la batranete, sa aiba un sprijin de nadejde in copiii lui.
  5. In al cincilea rand, sa nu uite de mamica micutului, de iubita/ sotia lui. Un copil creste frumos cand este armonie in familie, cand parintii lui se inteleg.

 

„Una peste alta, sa fii un taticool inseamna sa fii implicat in cresterea copilului tau si sa-ti placa sa faci asta. Si credeti-ma: orice femeie va fi topita dupa un tatic cu fetita lui pe role, in parc.', spune Dan Cruceru.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter