Miranda Kerr – Look de primăvară, graţie şi zâmbete la New York

Publicat pe

La Sidney, Los Angeles sau New York, oriunde apare, top modelul australian Miranda Kerr susţine o lecţie de stil.

 

Recent, Miranda a fost surprinsă în timp ce ieşise la o scurtă plimbare pe străzile New York-ului. Top modelul australian a apărut îmbrăcată într-o rochie înflorată care i se potrivea la perfecţie, ea completându-şi ţinuta cu un pardesiu negru pe care îl purta cu mare graţie pe umeri.

 

O geantă oversize şi o pereche de pantofi cu toc au definitivat acest outifit de primăvară. Toată numai un zâmbet, frumoasa din Australia a întors cu siguranţă multe priviri cu această ocazie. Mai ales că oficial este o femeie singură, după ce s-a despărţit de actorul Orlando Bloom cu care are un băieţel în vârstă de 3 ani.

Miranda Kerr – Look de primăvară, graţie şi zâmbete la New YorkMiranda Kerr – Look de primăvară, graţie şi zâmbete la New York

 

Dacă pe plan personal, lucrurile sunt ceva mai complicate, la 30 de ani Mirandei îi merge extraordinar în carieră. Este imaginea H&M pentru acest sezon şi nu a renunţat la campaniile extrem de sexy la lenjerie intimă. De data aceasta nu mai este vorba de Victorias Secret cu care a încetat colaborarea, ci de brand-ul Wonderbra pentru care a pozat mai seducătoare ca niciodată.

 

De asemenea, ea are contracte cu Swarovski şi Reebook, dar şi o linie personală de produse naturale de îngrijire a pielii, Kora Organics.

 

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter