Cătălina Grama (Jojo) este neînfricata Jane, în animaţia Tarzan 3D

Publicat pe

Frumoasa actriţă Cătălina Grama (Jojo) revine pe marile ecrane, în rolul curajoasei eroine Jane Porter, căreia îi împrumută vocea pentru animaţia Tarzan 3D.

Jojo

Nouă aventură îndrăzneaţă distribuită de MediaPro Distribution intră în cinematografe din 28 martie.

 

Dinamic şi complex, rolul partenerei lui Tarzan a reprezentat pentru Cătălina o experienţă încântătoare.

 

„Jane este un personaj de referinţă al copilăriei mele. Am crescut cu ea în suflet, iar povestea întâlnirii dintre ea şi Tarzan mi se pare una dintre cele mai romantice dintotdeauna. Jane şi Tarzan sunt dovada că două lumi care, aparent, nu au nicio legătură pot fi unite printr-o poveste frumoasă de iubire. Jane e curajoasă, înţeleaptă, sofisticată şi un spirit liber. Este una dintre eroinele mele favorite! Abia aştept să urmăresc această nouă aventură animată alături de micuţul meu.', a declarat artista după realizarea dublajului.

 

În Tarzan 3D, Jane Porter a crescut într-o familie de exploratori, de aceea a învăţat să iubească natura şi să nu se teamă de misterele pe care aceasta le ascunde. Într-una dintre expediţiile sale, Jane îl cunoaşte pe Tarzan şi se alătură luptei lui de a salva jungla în care locuieşte şi familia de gorile alături de care a crescut de mai bine de 10 ani.

 

 

Tarzan 3D

 

Cel mai mare pericol vine, însă, tocmai din partea oamenilor şi a unei corporaţii foarte puternice care doreşte să-şi crească veniturile considertabil, prin distrugerea paradisului sălbatic.

 

 

Tarzan 3D

 

Pentru mai multe informaţii despre film puteţi accesa #Tarzan3D sau pagina oficială de Facebook www.facebook.com/FilmulTarzan.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VzhDgbURwUU[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter