Moda cu VJ Ella Disco Queen

Moda cu VJ Ella Disco Queen

Moda cu VJ Ella Disco Queen

Imi cumpar mereu reviste de specialitate, verific tendintele si imi aleg doar ceea ce mi se potriveste.'

Maiou Phard, magazine Famous Brands, bluza Circuitbored (magazin Zebra Society), blugi Fornarina, sandale Musette, colier colt Folli Follie, colier inima Folli Follie

Ce se regaseste in valiza ta de vacanta?

Toate hainele!! Sunt genul care transporta tot dulapul pentru o plecare de doua zile. Bineinteles ca in final port doar un sfert din hainele din valiza, dar nu pot sa ma vindec.Care ar fi vestimentatia potrivita a unui prezentator la MTV?

La alti VJ din strainatate vezi tot felul de combinatii, de la haine hip-hop, la rock, sexy sau chiar foarte cuminti, in functie de emisiunile prezentate. Cum nu as purta un tricou cu un cap de mort si cu creasta, cel mai potrivit mi se pare stilul sport-casual.Apropo de disco, cum ti se pare perioada disco a anilor 80 si vestimentatia din acea perioada?

Am avut noroc cu tema pictorialului pentru ca nu stiu de ce, dar ma simt foarte legata de perioada disco. Cred ca inainte de reincarnarea din 85, dansam prin Studio 54! Acum hainele respective par caraghioase, dar atunci au fost o adevarata declaratie; sunt reprezentative pentru emancipare si senzualitate. Cred ca hainele disco sunt pur si simplu o emblema a distractiei si nu are rost sa le gasim alte explicatii sau… scuze.

Fotograf: Alex Galmeanu; Asistent foto: Cristi Banica; Stilist: Luminita Faurescu; Machiaj: Miki Puran; Coafura: Sorin Stratulat (Geta Voinea Salon)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro