Venera Arapu - Familie la moda

Publicat pe

Venera Arapu – Familie la moda

Venera Arapu – Familie la moda

Venera si-a dorit intotdeauna trei copiii. Nu stie daca isi va indeplini acest vis, dar va face tot posibilul ca acesta sa devina realitate. Baiat, fata, nu conteaza, atata timp cat va fi sanatos'.

La Paris, ea si-a ales locuinta in functie de necesitatile copiilor sai. In Arondismentul Saisprezece, unde locuieste sunt multe parcuri si scoli bune, ideale pentru o familie care vrea sa traiasca in linistite. Acolo, Matei, fiul Venerei, urmeaza o scoala speciala: o institutie de invatamant catolica, unde lipsa de punctualitate nu este o trasatura de caracter tolerata. Au anumite reguli comportamentale, pe care trebuie sa le respecti cu strictete. Nu este admis sa intarzii. Un minut daca ai intarziat, ti se noteaza in carnet. Nu exista mustrare, dar aceste intarzieri conteaza pentru nota lor la purtare. Copiii nu merg cu tema nefacuta, iar daca fac o boacana sunt sanctionati. Pe de alta parte, la scoala fac si alte activitati, de exemplu iahting si exista zile cand au un program suplimentar de pregatire'. Matei este un copil foarte disciplinat: joaca tennis, judo, sah si vorbeste trei limbi straine (engleza, franceza si spaniola), si pentru ca a fost foarte sarguincios micul print' va absolvi clasa a opta la 12 ani. Impreuna cu Matei si sotul meu Dinu am fost chemati la un '˜rendez-vous cu directorul scolii pentru a ne explica ce se va intampla daca Matei va intra la liceu la 12 ani. El ne-a explicat ca ar fi un decalaj foarte mare intre el si ceilalti elevi, deja adolescenti, si ne-a sfatuit sa repete clasa a opta, sa se perfectioneze si sa aprofundeze anumite materii.'

Pentru un intelectual' ca Matei o vizita la Observatorul Astronomic, din parcul Carol a fost un adevarat deliciu. Luneta Zeiss instalata in 1910 i-a captivat atentia. Si-a chemat si verisoara, la randul ei foarte curioasa sa citeasca' in stele. Mai neastamparata a fost insa Clea, care nu a fost la fel de impresionata la vederea lunetelor.

Venera are si o explicatie pentru dinamismul fiicei sale. A lucrat pana in ultima luna a sarcinii si nu a avut prea mult timp sa se odihneasca. Tocmai de aceea se intreaba oare ce meserie va alege fiica sa?! Este putin probabil ca aceasta sa urmeze o cariera pe cat-walk, in ciuda trasaturilor pe care le mosteneste. Venera este de parere ca modelling-ul nu este potrivit pentru o tanara care ar trebui sa debuteze la 14 ani pentru a avea un viitor in aceasta meserie. Cu toate acestea, creatoarea de moda si-ar fi dorit ca micuta sa mosteneasca ochii albastri ai bunicilor ei, care s-ar fi potrivit perfect cu parul saten-blond.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter