Natalie Portman îşi poartă sarcina cu mult stil. Vezi TOP 10 apariţii glam pe covorul roşu!

Publicat pe

După o apariţie la Critics Choice Awards, actriţa Natalie Portman a putut fi admirată din nou pe covorul roşu la L.A. Dance Project Annual Gala unde a venit alături de soţul ei, coregraful francez Benjamin Millepied.

 

El foarte elegant în costumul negru, iar ea însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului au atras imediat atenţia fotografilor prezenţi la eveniment.

 

Şi de data aceasta, Natalie a arătat superb într-o rochie neagră lungă, continuându-şi astfel seria apariţiilor stylish din perioada sarcinii.

 

În luna septembrie a anului trecut, Natalie dezvăluia că este însărcinată din nou pe covorul roşu la celebrul Festival de film de la Veneţia. În lunile care au urmat, a fost extrem de activă şi şi-a purtat sarcina cu mult stil.

 

Foto: Hepta

 

Natalie Portman îşi poartă sarcina cu mult stil. Vezi TOP 10 apariţii glam pe covorul roşu!Natalie Portman îşi poartă sarcina cu mult stil. Vezi TOP 10 apariţii glam pe covorul roşu!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter