Vocea României vs. X Factor - cei mai talentati concurenți

Publicat pe

Vinerea aceasta concurenții emisiunilor „Vocea României” și „X Factor” vor da tot ce au mai bun pentru a convinge publicul să-i voteze. Descoperă-i pefiecare în parte și decide cine merită să treacă mai departe în cele două emisiuni de la PRO TV ȘI Antena 1.

 

VOCEA ROMÂNIEI

vocea romaniei

Doar patru concurenți vor merge în finala de la Vocea României, de la PRO TV. În timp ce Marius Moga și Smiley mai au doar câte un concurent fiecare, Tudor Chirilă  are în echipa sa doi concurenți care se vor lupta pentru marele titlu. Ca și anul trecut, Loredana Groza a rămas fără concurenți în finală, dar este alături de ceilalți patru aflați în echipele colegilor ei.

Finaliștii de la „Vocea României” și șansele fiecăruia:

Alexandru Mușat – echipa lui Smiley. Votat de fiecare dată de public, Alex are avantajul că stăpânește foarte bine chitara.

Ioana Ignat – echipa lui Marius Moga. Este foarte susţinută pe siteurile de socializare ;i are un timbru vocal foarte special.

Robert Botezatu – echipa lui Tudor Chirilă. Este creativ și reușește să se reinventeze de fiecare dată.

Teodora Buciu – echipa lui Tudor Chirilă. Are o voce incredibilă, reușind să surprindă cu o piesă de operă deși nu a luat lecții de canto clasic, iar pe rețelele de socializare este foarte activă.

X FACTOR

x-factor

Delia merge mai departe în semifinala X Factor cu trei concurenți, iar Carla s Dreams și Horia Brenciu au fiecare câte doi, în timp ce Ștefan Bănică Jr. a rămas fără niciun concurent.

Semifinaliștii „X Factor” și șansele fiecăruia: 

Cei șapte concurenți rămași vor merge mai departe, în semifinala X Factor, care va avea loc vinerea aceasta la Antena 1.

Alex Mladin – echipa Deliei. Este foarte susținut și iubit de public.

 Raul Eregep – echipa Deliei. Este unul dintre favoriții la titlul de câștigător. La doar 15 ani, acesta a primit numai cuvinte de laudă atât din partea antrenorului său, cât și din partea celorlalți jurați.

Emilian Nechifor – echipa Deliei. Foarte sigur pe el, tânărul de 21 de ani are mari șanse să treacă mai departe.

Izabela Simion – echipa Carla s Dreams. Dezinvoltă, naturală, frumoasă şi extrem de talentată, Izabela șie să facă show de fiecare dată.

Olga Verbițchi – echipa Carla s Dreams. Este o prezență efervescentă și a reușit să impresioneze publicul de fiecare dată cu interpretările sale. Până să-și descopere pasiune pentru muzică, Olga a jucat fotbal.

Loredana Anghelache – echipa Horia Brenciu. Este una dintre cele mai controversate prezențe de la X Factor, dar și o voce de excepție.

Marcel Roșca – echipa Horia Brenciu. După ce anul trecut a ajuns până în marea finală de la X Factor alături de trupa Bravissimo, în acest an a decis să se reîntoarcă pe cont propriu. A reușit să ajungă până la galele live și a impresionat cu vocea sa caldă.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter