Natalie Portman – Rochia cu care a bulversat Cannes-ul

Publicat pe

Prezentă la Festivalul de film de la Cannes pentru a-şi promova primul ei film în calitate de regizoare, A Tale of Love and Darkness', Natalie Portman a atras toate privirile.

 

Ea a apărut pe Croazetă într-o rochie neagră, asimetrică, din dantelă. Trasparentă, rochia Rodarte din colecţia Fall 2015 i-a lăsat le vedere picioarele şi desuurile negre şi i-a dat un aer extrem de sexy.

 

O apariţie neobişnuită pentru Natalie, o prezenţă extrem de discretă de obicei. Schimbarea a fost una cum nu se poate mai binevenită, actriţa în vârstă de 33 de ani primind numai cuvinte de laudă pentru această alegere vestimentară extrem de chic.

 

Cât despre filmul A Tale of Love and Darkness', acesta a fost filmat în Istrael şi spune povestea unui bărbat, ilustrând, în acelaşi timp, construcţia statului Israel. Un subiect extrem de sensibil pentru Natalie născută şi crescută în Istrael.

 

Foto: Hepta

 

Natalie Portman – Rochia cu care a bulversat Cannes-ulNatalie Portman – Rochia cu care a bulversat Cannes-ul
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter