Chiar dacă îți dorești mai mult volum, nu-ți pieptăna părul așa! Îl distrugi!

Publicat pe

Diferitele moduri de a-ți pieptăna părul contribuie la menținerea sănătății și frumuseții sale, sau, dimpotrivă, duc treptat la degradare. Evită să faci asta, chiar dacă îți dorești mai mult volum.

Chiar dacă îți dorești mai mult volum, nu-ți pieptăna părul așa! Îl distrugi!Chiar dacă îți dorești mai mult volum, nu-ți pieptăna părul așa! Îl distrugi!

Prea puține dintre noi se laudă cu un păr bogat și cu volum natural. Restul… apelăm la diferite trucuri, de la șampoane de volum, la seruri, spray-uri, șampoane uscate cu efect de volum etc

Citește și:

Atenție! De ce nu trebuie să exagerezi cu exfolierea

Ce mai frecventă greșeală de îngrijire a părului. Ce să nu faci când îți usuci părul!

Modul în care ne uscăm sau ne pieptănăm părul intră, de asemenea, la capitolul trucuri intens utilizate, însă de cele mai multe ori efectul este de moment, iar în timp nici pe departe benefic părului.

De exemplu clasica periere a părului cu capul în jos. Da, adaugă un plus de volum coafurii, dar costurile pentru sănătatea părului sunt foarte mari.

Cuticula firului este agresată, asta duce la ruperea părului, cât despre efectul de electrizare ce să mai spunem… e de poveste. Prin urmare, doamnelor, așa nu!

 

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter