O prepari la tine în bucătărie! Pastă de dinți cu turmeric pentru albire dentară

Publicat pe de Catalina Cristescu

Cafea, vin roșu, fumat, toate aceastea colorează dinții care își pierd albul natural și strălucirea. Ce e de făcut? Periază-ți dinții de 3 ori pe săptămână cu această pastă de dinți cu turmeric.

Când vei prepara pasta de dinți e important să ai ustensile pe care le poți sacrifica. De exemplu, o spatulă sau lingură de lemn, un prosop și desigur periuța de dinți pe care o vei folosi ulterior.

Citește și:

Prepară-ți singură un tratament de albire al dinților pe bază de cărbune activ

Mască antiacneică cu aloe vera! O prepari acasă din ingrediente organice

Nu, dinții nu se vor păta în nuanțe aprinse de orange, ci vor fi mai albi, iar gingiile protejate prin efectul antiinflamator și antioxidant al turmericului.

Pasta de dinți minune se prepară din: jumătate de ceașcă de ulei de cocos, două linguri de pudră de turmeric, două picături de ulei esențial de tămâie.

Toate ingredientele se amestecă (uleiul de cocos a fost topit în prealabil) până la omogenizare completă. Se lasă la răcit la temperatura camerei, amestecând periodic.

Pasta de dinți pentru albire nu se va folosi zilnic, ci de trei ori pe săptămână. Periezi bine dinții, lași pasta să acționeze cinci minute, apoi clătești și revii cu un al doilea periaj, de data aceasta cu pasta ta de dinți obișnuită.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter