(P) Bucură-te de primăvară cu un make-up nude by Sephora!

Publicat pe

Nude, fenomenul cosmetic al momentului, este în mare vogă la Hollywood, iar acum este disponibil pentru fiecare dintre noi pentru că Sephora a pregătit pentru luna aprilie o selecţie de produse nude adaptate fiecărui look.

 

Consilierii Sephora oferă în această perioadă servicii gratuite de machiaj şi dezvăluie ce produse se potrivesc fiecărei femei în parte.

 

Inspirate de noile tendinţe în materie de make-up, vedetele au adus deja pe covorul roşu cea mai puternică tendinţă a acestui sezon: machiajul nude, de care te vei îndrăgosti şi tu, cu siguranţă, datorită sfaturilor primite de la consilierii Sephora.

 

Ochii, buzele, tenul şi chiar şi unghiile sunt în această primăvară nude. Ce poate fi mai frumos decât un ten radiant şi strălucitor, un machiaj natural al ochilor şi nişte buze învăluite în tonuri delicate de culoare?

 

În această primăvară, divele iubesc cu adevărat acest trend pentru că le oferă eleganţă, este atemporal şi le pune în valoare trăsăturile. Lasă-te inspirată de alegerile lor şi adoptă şi tu trend-ul nude.

 

Eu abia aştept să trec pragul unui magazin Sephora pentru a afla acele mici secrete pentru a putea purta cu stil machiajul nude în acest sezon. Serviciile Sephora durează 15 minute, sunt gratuite și se pot adapta oricărei persoane.

 

Foto: Hepta

(P) Bucură-te de primăvară cu un make-up nude by Sephora!(P) Bucură-te de primăvară cu un make-up nude by Sephora!

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter