(P) Corfu pentru toată familia

Publicat pe

Corfu este o insulă cu plaje intime scăldate de apele cristaline ale Mării Ionice şi dominată de peisaje surprinzătoare. Vizitatorii de toate vârstele, din orice colț al lumii ajung aici pentru o vacanţă de poveste la preţuri accesibile.

 

viva.Corfu Suri-Club1

 

Frumuseţile oraşului Corfu

 

Vizitează capitala Kerkyra, poziţionată pe o fâşie înaltă de pământ ce urcă dinspre mare, flancată de două cetăţi robuste, de la înălţimea cărora vei avea parte de cele mai frumoasă panorame asupra portului şi a întregii insule… ba chiar şi până la meleagurile albaneze, de care grecii sunt despărţiţi printr-o strâmtoare îngustă, cu o lăţime cuprinsă între 3 şi 25 de km.

 

Urmele veneţienilor se mai văd încă, și nu doar prin arhitectura celor două cetăţi, ci şi a caselor localnicilor, care se remarcă prin balcoanele din fier şi acoperişurile de teracotă. Sit al patrimoniului mondial UNESCO, centrul istoric al oraşului Corfu mai păstrează în zidurile construcţiilor sale şi urme ale britanicilor, sub comanda cărora s-au desfăşurat activităţile câţiva zeci de ani.

 

Surprize pentru cei mici

 

Vacanţele în familie în Corfu sunt un adevărat deliciu atât pentru copii, cărora li se oferă toate facilităţile pentru a nu se plictisi nicio secundă, cât şi pentru părinţi. Aceştia vor fi surprinşi cu suficiente momente de relaxare şi voie bună, ştiindu-i pe cei mici într-o companie selectă, la locurile de joacă, în cluburile pentru copii sau în parcurile acvatice, cele mai populare dintre acestea fiind Aqualand şi Star Beach Water Park.

 

În portul vechi din oraşul Corfu, îi invităm pe cei mici la bordul bărcii Kalypso Star, cu fundul de sticlă, care îi va scufunda pe fundul mării, pentru a descoperi bancuri cu peşti multicolori şi alte secrete gata să fie descoperite. De asemenea, pe străzile staţiunilor din Corfu vei întâlni numeroase spectacole de păpuşi, aşa-numitele „karagiozis', de care copiii se vor îndrăgosti pur şi simplu.

 

de Geanina Ichim

 

Sejur Corfu https://www.christiantour.ro/pachete/oferta/memento-kassiopi-resort-charter-avion-corfu-bucuresti-2016-aegean-airlines

 

Suri-Club Hotel Memento Kassiopi 4*- de la 349 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter