(P) De ce sunt atât de populare gențile din piele de culoare neagră

Publicat pe

Geanta este locul unde sunt depozitate și „lucrurile importante' și „lucrurile neimportante' ale unei femei, fiind astfel „lumea' care ne ajută să avem la îndemână tot ce ne-ar putea ușura viața (sau salva). Fie că este vorba de o ținută de zi sau de una elegantă de seară, acest accesoriu vestimentar ne permite să avem la noi mereu toate cele necesare și să ne bucurăm în același timp de o ținută WOW.

Majoritatea designerilor, fie că este vorba de colecțiile de genți de zi sau colecțiile prețioase de genți de ocazie, optează pentru negru. Dar, de ce? În primul rând, această non-culoare este versatilă, putând completa orice ținută vestimentară, indiferent de combinațiile de nuanțe alese.

Astfel, gențile negre reprezintă alegeri sigure, ideale și pentru cei care nu sunt în pas cu moda, dar care pun accentul pe bun gust și eleganță. Că tot veni vorba de modă, un alt plus al acestei culori este că nu se va demoda niciodată, absolut niciodată. De asemenea, negrul exprimă rafinament și eleganță, oferind suplețe și seriozitate unei ținute, fără a o face banală.

Genți din piele negre – cele mai populare genți din lume

Care sunt motivele care stau în spatele acestei popularități a genților negre?

  • Psihologia culorilor

Negrul este cea mai bună opțiune pentru persoanele care au o teamă în a asorta culorile. Acesta este cea mai sigură alegere pentru cele care nu doresc să experimenteze sau cele care se feresc să facă greșeli vestimentare. În plus, o geantă de piele neagră este potrivită oricărei ocazii.

  • Reprezintă putere

Negrul este culoarea care se asociază cu autoritatea. O femeie elegantă și puternică va alege mereu o geantă de piele neagră pentru a-și completa aspectul și pentru a face o declarație de putere atunci când intră într-o încăpere. În același timp, negrul este și alegerea femeii mai timide, care nu vrea să acapareze atenția, rămânând astfel culoarea care poate transmite, mai departe, orice emoție.

  • Versatilitate

O geantă de piele neagră poate fi purtată la orice ocazie, fie că este vorba de o petrecere, o întâlnire cu prietenii sau o călătorie peste mări și țări. Negrul este cea mai versatilă nuanță cu care poți face echipă.

  • Mereu în trend

Negrul este mereu la modă! Fiecare eveniment Fashion Week lansează și produse în această culoare. Apoi, în fiecare an se alege o culoare ca fiind culoarea anului și designerii de genți aleg să producă modele noi în acea culoare, dar întotdeauna produc și variante pe negru.

  • Nu arată imperfecțiunile

Indiferent de formă, mărime și design, o geantă de piele neagră va fi impecabilă la fiecare purtare, indiferent de timpul care a trecut de la achiziție. Zgârieturile și petele sunt aproape invizibile. În plus, gențile de piele negre sunt mai ușor de curățat și de întreținut.

  • Atrag atenția

Dacă îți dorești să atragi atenția de fiecare dată când te afli în public, află că există o competiție acerbă. Ori te transformi în stea de cinema, președinte de țară sau Kim Kardashian, ori porți o geantă neagră de piele de calitate, pe care o asortezi unei ținute spectaculoase.

Chiar dacă sunt asociate cu sezonul rece, adevărul este că gențile din piele negre pot fi purtate tot timpul anului, fie cu rochii de vară, fie cu paltoane de lână sau geci parka comode. Când investim într-o geantă trebuie însă să ținem cont însă de patru lucruri: calitatea materialului, designul acesteia, culoare și preț!

Zevo: modele de genți din piele potrivite pentru orice ocazie

Confecționate în Italia, din piele naturală, gențile de piele de la Zevo sunt produse de calitate superioară ce îmbină perfect liniile simple, cu materialele premium și accesoriile alese cu cea mai mare atenție, astfel încât totul să reflecte un singur lucru: bun gust!

Pe zevo.ro găsești un număr impresionant de poșete de damă, de la serioase modele office din piele naturală rigidă, la ghiozdane casual cu printuri deosebite, în nuanțe potrivite atât pentru timide, cât și pentru nonconformiste.

Astăzi îți recomandăm geanta din piele naturală Cornelia, un accesoriu glam din piele naturală texturată, geanta de damă Mina, ce emană o eleganță aparte și modelul Giulia, o geantă din piele naturală perforată, cu design minimalist și aspect chic. Dar nu te opri doar la aceste modele. Descoperă întreaga lume Zevo!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter