(P) Dispozitive inteligente pentru îngrijire, pentru un răsfăț complet

Publicat pe

Mai mult ca niciodată astăzi, dispozitivele inteligente pentru îngrijirea corporală sau a tenului sunt un concept care a cucerit atenția femeilor. Unele doar visează la acestea, dar cine spune că visele nu pot deveni realitate? 

Dispozitive moderne pentru îngrijire profesională acasă, pentru un răsfăț deplin 

DEUS este un exemplu excelent de dispozitiv pentru infrumusetare dorit, care oferă rezultate uimitoare ritualului de îngrijire. Cele interesate regăsesc mai jos câteva dintre motivele pentru care vor dori să achiziționeze dispozitivul DEUS, despre beneficiile și funcțiile pe care acesta le înglobează, dar și alte informații interesante. 

Este un dispozitiv modern, care are la bază tehnologia EMS, mai exact care acționează prin micro-curent la intensitate redusă. Stratul muscular este penetrat eficient de acesta, stimulând eficient mușchii cu scopul de a produce energie fermă. Reprezintă o modalitate altfel de masare, ce strânge și ridică pielea, astfel ajutând la recuperarea aspectului său elastic. 

De altfel și circulația sângelui este eficient stimulată, cu ajutorul materialului înalt calitativ ce învelește cele 24 de componente a capului de masaj din dotare. DEUS este despre recuperarea fermității pielii, deci o opțiune de cadou potrivită indiferent de vârstă. Favorizează liftingul pielii, prin contracția și strângerea acesteia, acționând eficient prin câmpul de curent magnetic și ioni. Acțiunea este subcutanată și vizează repararea fibrelor elastice ale pielii și țesutului coloidal. 

Iată care sunt câteva rezultate de care se vor bucura cele care dispun de un astfel de dispozitiv inteligent: 

*slăbirea corpului

*terapie non-chirurgicală

*înfrumusețarea aspectului pielii

Virgo este o altă recomandare, ideală pentru cele care pun un accent deosebit asupra ritualului de îngrijire a tenului. Înglobează o serie de funcții speciale, inedite: anti rid, anti aging, stimulare circulație, lifting facial, masaj facial, la rece sau la cald. Acest dispozitiv 6 în 1 asigură o îngrijire mai simplă și mai eficientă. VIRGO este apreciat pentru efectele de încetinire a îmbătrânirii, pentru eficiența cu care deschide porii pielii – prin funcția de încălzire, pentru succesul cu care stimulează circulația sângelui, dar și pentru că reduce ridurilor, ajutând totodată ca nutrienții conținuți de produsele cosmetice să pătrundă mai ușor în piele.

O altă recomandare este PAVO, dispozitivul special conceput pentru eliminarea ridurilor, precum și pentru îngrijirea zonei gâtului. Dispune de leduri luminoase și funcții sonice ce pătrund eficient în piele și favorizează micro-circulația sângelui. Va fi ideal prin eficiența cu care elimină oboseala, dar și pentru terapia prin căldură realizată. Vibrația inteligentă creată la contactul cu pielea redă o senzație unică zonelor masate. Funcția TCM – mai exact terapia punctelor meridiane, eliberează canalele energetice, activând cu succes punctele de acupunctură ale umerilor și gâtului. 

Detalii despre fiecare dintre cele 3 dispozitive inteligente mai sus menționate pot afla cele interesate pe Ms-W.ro. Acestea pot fi comandate la costuri rezonabile de aici.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter