Un actor îndrăgit din „Friends” s-a sinucis la 51 de ani. Cum a fost găsit de soția lui

Publicat pe

Actorul american Stan Kirsch, cunoscut din serialele „Highlander' și „Friends', s-a sinucis în locuința sa din Los Angeles. Trupul neînsuflețit a fost găsit de soția lui. Acesta avea 51 de ani, iar familia și prietenii sunt în stare de șoc.

Un actor îndrăgit din „Friends' s-a sinucis la 51 de ani. Cum a fost găsit de soția luiUn actor îndrăgit din „Friends' s-a sinucis la 51 de ani. Cum a fost găsit de soția lui

Trupul neînsuflețit al actorului fost găsit de soția lui, Kristyn Green, în baia casei. Aceasta a chemat ambulanța, însă echipajul de intervenție nu a mai putut face nimic pentru actor, fiind declarat decesul, potrivit  actualidad.rt.com, citat de Libertatea.

Stan Kirsch a cunoscut faima în anii 90, grație serialului „Highlander', unde a interpretat personajul Richie Ryan.

În serialul „Friends', Stan Kirsch a interpretat rolul unui tânăr care trăiește o poveste de dragoste cu interpreta personajului Monica Geller, relația dintre cei doi terminându-se când aceasta află că e minor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter