(P) Frumusețe din natură

Publicat pe

Având o grijă deosebităpentru fiecare detaliu, cercetătorii Yves Rocher explorează permanent universul plantelor pe cinci continente pentru a descoperi noi secrete de frumusețe.

 

În anul 1959, în satul său natal, La Gacilly din Bretania, tânărul de 29 de ani Yves Rocher a fabricat primele sale produse de frumusețe pe bază de plante.
Astăzi numele francezului pasionat de natură și frumusețe a devenit un brand internațional, unul dintre cele mai apreciate în Franța. În plus, Yves Rocher este unica marcă de produse cosmetice care controlează și coordonează toate etapele ciclului de viață al produselor sale, de la plantă până la acțiunea asupra pielii celor 30 de milioane de cliente ale sale.

 

Grijă pentru detalii
Botanist, cultivator, producător și distribuitor, Yves Rocher este un brand preocupat de fiecare detaliu atunci când vine vorba de calitatea produselor
sale. În 1977, a fost creată Grădina Botanică din La Gacilly, un veritabil loc de conservare vegetală unde sunt colectate, studiate și protejate peste 1.000 de specii de plante. Aici, în satul La Gracilly, se întind 55 de hectare de câmpuri de flori şi plante, unde se cultivă, prin agricultura biologică, arnica, gălbenelele, călţunaşul şi albăstrelele – toate regăsindu-se în formulele produselor de frumuseţe Yves Rocher. De altfel, cele 20 de specii diferite de plante pe care le regăsim aici asigură o treime din necesarul botanic pentru producţia anuală a mărcii, majoritatea produselor destinate comercializării la nivel mondial fiind fabricate în Bretania.

 

Respect pentru natură
Toate produsele Yves Rocher au la bază extracte vegetale, iar cele 250 de ingrediente ce reprezintă cheia succesului acestui brand provin din surse sustenabile ce respectă umanitatea și organismele vii. În plus, este important de subliniat faptul că Yves Rocher, controlând toate aspectele activității sale, poate reduce impactul asupra mediului înconjurător în fiecare stadiu al ciclului de viață al produselor. Extractele vegetale au proprietăți deosebite, însă nu pot fi „oferite pielii exact sub forma în care se găsesc în natură, motiv pentru care cosmetica vegetală a încercat să elaboreze formula perfectă care să creeze legătura dintre plante și piele. Astfel a apărut integrarea proprietăților plantelor sub forma ingredientelor active în cadrul formulelor exclusive ce pot fi asimilate de către piele. Așadar, cercetătorii Yves Rocher pot identifica, selecta și oferi chintesența fiecărei plante în mod adaptat pentru fiecare tip de ten, dezvoltându-se astfel o cosmetică vegetală cu adevărat eficientă, diferită, ce respectă pielea și mediul înconjurător.

 

Iubești FRUMUSEȚEA LA FEL DE MULT CA ȘI NATURA? Fii FRUMOASĂ ȘI RESPONSABILĂ alături de Yves Rocher!

În perioada: 31 mai – 27 iunie 2016 vă invităm în magazinele Yves Rocher să participați la campania Frumoasă și Responsabilă'. Marca Yves Rocher se angajează să planteze un arbore pentru fiecare ruj cumpărat (dintr-o selecție de produse). Participați astfel la susținerea Fundației Yves Rocher – Institut de France, pentru a-și îndeplini angajamentul asumat de a planta 100 de milioane de arbori, la nivel mondial, până în anul 2020.

 

(P) Frumusețe din natură(P) Frumusețe din natură
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter