Eva Longoria – Prima apariţie pe covorul roşu după căsătorie

Publicat pe

Eva Longoria s-a întors din luna de miere şi şi-a reluat programul obişnuit, frumoasa actriţa fiind prezentă la premiera filmului „Lowriders'.

 

Radiind de fericire, Eva şi-a făcut apariţia într-o rochie neagră, mulată, cu o fundă supradimensionată în faţă, însă toată lumea a fost atentă la verigheta pe care Eva o poartă pe mâna stângă. Aceasta este extrem de fină, iar actriţa o poartă pe acelaşi deget cu inelul de logodnă absolut superb pe care l-a primit la sfârşitul anului trecut.

 

Eva Longoria s-a căsătorit în urmă cu 2 săptămâni în Mexic cu Jose Antonio Baston şi a avut o nuntă de vis. A îmbrăcat o rochie albă, creată de buna ei prietenă, Victoria Beckham şi i-a avut alaturi pe unii dintre cei mai buni prieteni.

 

„În grădina noastră, înconjuraţi de un mic grup de prieteni pe care îi iubim, eu şi Pepe ne-am căsătorit', a anunţat Eva care se va numi de acum înainte Eva Longoria Baston.

 

Foto: Hepta

 

Eva Longoria – Prima apariţie pe covorul roşu după căsătorieEva Longoria – Prima apariţie pe covorul roşu după căsătorie

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter