Eva Longoria – Prima apariţie pe covorul roşu după căsătorie

Publicat pe

Eva Longoria s-a întors din luna de miere şi şi-a reluat programul obişnuit, frumoasa actriţa fiind prezentă la premiera filmului „Lowriders'.

 

Radiind de fericire, Eva şi-a făcut apariţia într-o rochie neagră, mulată, cu o fundă supradimensionată în faţă, însă toată lumea a fost atentă la verigheta pe care Eva o poartă pe mâna stângă. Aceasta este extrem de fină, iar actriţa o poartă pe acelaşi deget cu inelul de logodnă absolut superb pe care l-a primit la sfârşitul anului trecut.

 

Eva Longoria s-a căsătorit în urmă cu 2 săptămâni în Mexic cu Jose Antonio Baston şi a avut o nuntă de vis. A îmbrăcat o rochie albă, creată de buna ei prietenă, Victoria Beckham şi i-a avut alaturi pe unii dintre cei mai buni prieteni.

 

„În grădina noastră, înconjuraţi de un mic grup de prieteni pe care îi iubim, eu şi Pepe ne-am căsătorit', a anunţat Eva care se va numi de acum înainte Eva Longoria Baston.

 

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter