Salma Hayek – Secretul căsătoriei sale fericite

Publicat pe

Salma Hayek şi Francois-Henri Pinault sunt împreună de 10 ani şi au o fetiţă, Valentina, în vârstă de 7 ani. Cei doi sunt căsătoriţi din 2009 şi au reuşit să-şi construiască o relaţie extrem de solidă.

 

salma hayek

 

Într-un interviu pentru revista „Red', actriţa în vârstă de 49 de ani a dezvăluit secretul mariajului său fericit:

 

„O căsătorie fericită, plină de dragoste, este împlinirea mea cea mai mare. Casa mea este acolo unde soţul meu este. El este casa mea. Tot ceea ce se întâmpla dincolo de cămin este o aventură pe care noi o trăim împreună'.

 

Pentru Salma, sexul nu este cheia unei mariaj fericit, ci doar un efect secundar. Cel mai important lucru pentru ea este păstrarea chimiei cu soţul său. „Continuaţi să râdeţi, să exploraţi şi să vă amuzaţi împreună', este îndemnul său.

 

Salma a facut şi câteva comentarii legate de obiceiul părinţilor de a-şi lasa copiii la televizor cu orele: „Este uşor să-i distraţi cu televizorul. Încercaţi, în schimb, să-i implicati în vieţile voastre. Este vorba despre conexiunea umană şi de toate acele lucruri pe care ei le pot învăţa fiind parte din viaţa voastră'.

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter