Taylor Swift este din nou singură. S-a despărţit de Calvin Harris

Publicat pe

Taylor Swift are o cariera de invidiat, însă pe plan personal nu are deloc noroc, artista despărţindu-se de iubitul ei, Calvin Harris.

 

taylor&calvin

 

Cei doi au fost împreună timp de 15 luni, iar pe parcursul relaţiei au existat multe zvonuri legate de logodna lor. Calvin, pe numele lui adevărat Adam Richard Wiles, a fost cel care a rupt relaţia: „Nu e nicio dramă. Uneori, lucrurile nu funcţionează. Nu a fost vorba de infidelitate”.

 

E! News a oferit şi un motiv al acestei despărţiri: „Adam a iubit-o mult pe Taylor, nu era genul de fată cu care ieşise înainte şi îi plăcea asta. Iubea inocenţa ei şi faptul că avea un suflet bun. Dar sentimentele lui Taylor erau mai puternice decât ale lui. El a început să se detaşeze în urmă cu câteva luni, dar a încercat să meargă mai departe. Nu erau cu adevarat compatibili. Plecarile în turneu şi călătoriile nu-i ajutau. Erau mai mult prieteni decât iubiţi.

 

taylor1

 

După despărţire, Taylor s-ar fi dus acasă, la Nashville, încercând să-şi revină cu ajutorul părinţilor săi. „Au ajutat-o să treacă peste aceasta despărţire. Artista este foarte dezamăgită pentru că această realţie nu a evoluat aşa cum şi-ar fi dorit.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter