(P) Privire mai luminoasă și întinerită cu noul Remescar

Publicat pe

Pielea din jurul ochilor este extrem de delicată, având nevoie de îngrijire atentă. Oboseala sau lipsa de somn sunt principalele cauze care duc la formarea cearcănelor sau pungile inestetice de sub ochi.

 

Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne

 

Andreea Raicu a descoperit recent efectele incredibile ale cremei Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne, un produs revoluționar cu rezultate dovedite clinic, ce ajută instant și eficient la diminuarea pungilor de sub ochi și a cearcănelor întunecate cu doar o singură aplicare pe zi.

 

Andreea Raicu, Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne

 

Niciodată nu endorsez sau vorbesc despre un produs decât atunci când îl testez și cred cu adevărat în el. Folosesc Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne de aproximativ 3 săptămâni, dinainte de a pleca în America, și încă sunt uimită de rezultatele pe care le obțin în urma folosirii acestuia. Ce-mi place cel mai mult, este ca funcționează de la prima aplicare. Nu este un tratament pe care trebuie să-l folosiți câteva săptămâni pentru că în mai puțin de 5 minute se pot vedea rezultatele', declară Andreea Raicu în cadrul evenimentului de presă.

 

Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne

 

Crema conţine minerale din argilă și un complex bi-peptide, împreună cu tehnologia revoluționară EYESYL. O dată aplicată, aceasta determină imediat o strângere puternică a pielii, o reducere a acumulării lichidului sub ochi și o pauză micro-musculară.

 

Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne  este disponibil doar în farmaciile Sensiblu la prețul de 129.99 lei.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter